Fysiurgisk Massage

Fysiurgisk Massage køge winther massør

En dybdegående massage, hvor der arbejdes med lokale områder, f.eks. skuldre, nakke, lænd eller ben. Massagen kan afhjælpe hovedpiner, smerter efter overbelastning, spændinger fra ensidigt arbejde, skader på muskulaturen (fibersprængninger, fortrækninger), muskelsmerter fra immobilitet efter brud på knogler og operationer, smerter ved akut opståede overbelastninger og smertelinding/smertefrihed ved permanente skader.

Muskelerne varmes op og æltes godt igennem. Myoser (lokale spændinger inde i musklen) vil blive løsnet op. Arvæv og sammenvoksninger fra tidligere skader på muskulaturen smidiggøres og funktionen normaliseres.

Generelt om massage.

  • Vene- og lymfekredsløbet øges og affaldsstoffer føres mere effektivt væk.
  • Blodkredsløbet i vævet stimuleres og øges, ilt og næringstoffer optages lettere i vævet. Der opnås også en bedre cirkulation af kroppens varme til hænder og fødder.
  • Muskelvævet udspændes i alle retninger, præcis der hvor der er brug for det.
  • Arvæv og sammenvoksninger fra tidligere skader smiddiggøres og funktionen normaliseres.
  • Smertelindring ved nedsat spænding og ødemer, samt fjernelse af affaldsstoffer.
  • Afslappende effekt ved smertelindringen og et godt værn mod stress, fordøjelses- og søvnproblemer.

Wellness Massage

wellness massage massør winther køge

En ren forkælelse for din krop og muskler.

En massage af tæer, fødder, ben, fingre, arme, lænd, ryg, skuldre, nakke, ansigt og hovedbund, som sætter gang i blodomløbet, løsner små spændinger og giver en fantastisk afslapning og velvære i hele kroppen. Ansigtmassagen kan virke opstrammende og kan fjerne små rynker ved flere behandlinger. Hverdagens stress og jag forsvinder, og roen lægger sig.

Giv dig selv denne oplevelse.

Sportsmassage

Akupunktur (WMA)

massage sportsmassage køge massør

En specifik massage til heling og forebyggelse af skader.

Sportsskader på muskulatur er ofte akut opstået og behandlingen skal hurtigt igang, for at hindre lange behandlingsforløb.

De første 2-3 døgn behandles efter RICEM-princippet (Rest- Ice- Compression- Elevation- Mobilisation)

Efter 2-3 døgn behandles med blid overfladisk massage og varme.

Efter en uge behandles med massage og tværmassage, en snak om genoptræning og udstrækning af den enkelte muskulatur.

Akupunktur triggerpunkt WMA køge winther smertebehandling akupunktør

Akupunkturen bruges som supplement til massagebehandling eller som selvstændig behandling.

Western Medicin Acupunkture er en akupunkturform, der bliver brugt mere og mere af læger, tandlæger, fsysioterapeuter, kiropraktorer og massører i den vestlige verden. Grundlæggende er det taget fra den kinesiske akupunktur som har været brugt til behandling og forebyggelse i 3-4000 år. Den videnskabligt beviste del af akupunkturen er blevet til WMA. I akupunkturen bruges betegnelsen triggerpunkt, om myoser, altså en sammentrækning af fibre i musklen eller facien som giver spændinger til musklen og den omkringliggende muskulatur.

Nålen stimulerer musklen til at arbejde og triggerpunktet vil blive mindre eller forsvinde. Nålen arbejder dybere end massagen, og kan derfor opnå en hurtigere og meget effektiv smertelinding/frihed.

Selve behandlingen foregår ved at jeg finder triggerpunktet og sætter nålen. Stikdybden afhænger af hvor på kroppen og hvilke muskler der arbejdes i. Første gang man prøver akupunktur, vil behandligen vare cirka 10 min. Ved efterfølgende behandling sættes tiden gradvist op til 30 min. Nålene er behandlet med et tyndt silikonelag som forhindre de falder ud under behandlingen. Efter behandlingen kan der opleves træthed, så det er en god ide du har tid til at hvile lidt.

Under forundersøgelsen vil der blivet stillet spørgsmål om sygdomme og lidelser der kan påvirke behandlingen.

Jeg bruger KUN sterile engangsnåle af rusifrit stål til min behandling.

Øreakupunktur

Øret udgør et af kroppens microsystemer, hvor hver kropsdel har et modsvarende reflekspunkt. Disse punkter i det ydre ører kan bruges til diagnose og behandling. Akupunktur her har en generel balancerende virkning. En kombination af punkterne kan give en overraskende god effekt.

Jeg tilbyder akupunktur til rygestop, alkoholafvænning, narkoafvænning, dæmpning af uro og smertebehandling. Jeg bruger derudover øreakupuntur som supplerende behandling til massagen og kropsakupunktur.

Jeg vil løbende udvikle min kunnen indenfor øreakupunktur, så hvis du har problemer der ikke er nævnt, så ring til mig, så kan det være jeg kan hjælpe dig alligevel.

AcuBalance

Jeg har indgået et tæt samarbejde med AcuBalance v/ Michael Wiberg.

Det betyder viften af behandlingsmuligheder er vokset betydeligt. AcuBalance tilbyder mange forskellige behandlinger, blandt andet akupunktur, hypnoterapi og meget mere. Klik på linket for at se mere.