Om

Jeg er til hverdag brandmand i Københavns Lufthavne, hvilket vil sige massagen er en bibeskæftigelse for mig. Grundet de gode arbejdstider som brandmand, har jeg masser af tid til massagen.

Jeg har siden jeg var knægt masseret andre, og tog endelig uddannelsen til massør og sportsmassør i slutningen af 2012, hvilket var en drøm der gik i opfyldelse. I foråret 2013 udbyggede jeg med uddannelsen til triggerpunktsakupunktør, som jeg nu bruger flittigt sammen med massagen. Maj 2014 afsluttede jeg øreakupunktur-kursus, som jeg straks gik igang med med stor succes. Jeg bliver ved med at udbygge min uddannelse løbende, så jeg bliver bedre og får ny input til behandligen.

Jeg startede firmaet op i januar 2013, og har både kunder der kommer fast, til f.eks. smertelindring ved kroniske skader og kunder med akut opståede lidelser. Og så er der også dem der ønsker lidt selvforkælelse med wellness-massage.

Winthers massage har i 2018, startet et tæt samarbejde med AcuBalance v/ Michael Wiberg. Det betyder viften af behandlingsmuligheder er blevet MEGET større. Klik på linket og se mere.

Winther´s Massage samarbejder med Brandfolkenes cancerforening (BFC) som sponsor til event og lignende. Derudover tilbydes medlemmer af BFC særlige tilbud, kontakt mig for at hører nærmere. Besøg BFC´s hjemmeside via linket i bunden af siden.

Beskriv hvad billedet viser. Denne tekst er kun relevant for søgemaskiner og vises ikke på siden